Library Technology Guides

Document Repository

Launch OCLC PICA

Press Release: OCLC [February 22, 2002]

Copyright (c) 2002 OCLC

Abstract: Dinsdag 29 januari 2002 heeft OCLC PICA zich voorgesteld aan de Nederlandse klanten als een Europese organisatie. Hiermee is, na een gedegen voorbereiding, de samenwerking tussen OCLC EMEA in Birmingham (Engeland) en Pica in Leiden een feit.


Dinsdag 29 januari 2002 heeft OCLC PICA zich voorgesteld aan de Nederlandse klanten als een Europese organisatie. Hiermee is, na een gedegen voorbereiding, de samenwerking tussen OCLC EMEA in Birmingham (Engeland) en Pica in Leiden een feit.

De directeur van de Business Unit (BU) ITC, Michel Wesseling, vertelde onderhoudend over de strategie van OCLC PICA in Europa. De directeur van de Business Unit Western Europe, Peter Inklaar, lichtte de nieuwe structuur in de interne organisatie toe.

OCLC PICA bestaat uit vier Business Units: BU ITC en BU Western in Leiden, BU Northern Europe in Engeland en de nog op te richten BU Southern Europe in Frankrijk. De BU Western Europe bestaat uit drie afdelingen: Business Development met Henk Nobbe aan het hoofd, Accountmanagement met Inge Heijting aan het hoofd en tot slot Customer & Product Support die geleid wordt door Anneke Huisman.

Na de presentaties was er gelegenheid voor het stellen van vragen waar goed gebruik van werd gemaakt. De middag werd afgesloten met een borrel in de foyer van de Koninklijke Bibliotheek met feestelijke champagne en gebak.

Permalink:
View Citation
Publication Year:2002
Type of Material:Press Release
Language Dutch
Issue:February 22, 2002
Publisher:OCLC
Company: OCLC
Subject: Mergers and acquisitions
Record Number:18448
Last Update:2013-10-13 08:02:33
Date Created:2013-10-13 08:02:32