Library Technology Guides

Document Repository

Samenwerking met de firma Contrast

Press Release: Huijsmans en Kuijpers Automatisering [September 17, 2003]

Copyright (c) 2003 Huijsmans en Kuijpers Automatisering

Abstract: Met veel genoegen kunnen wij u mededelen dat de de firma Contrast bv en HKA vandaag een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. Contrast is momenteel de leverancier van de Tobias/Codex bibliotheeksoftware. Gezien de ontwikkelingen rond dit pakket heeft HKA de firma Contrast uitgenodigd om dealer voor BICAT te worden.


17 september 2003. Met veel genoegen kunnen wij u mededelen dat de de firma Contrast bv en HKA vandaag een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend.

Contrast is momenteel de leverancier van de Tobias/Codex bibliotheeksoftware. Gezien de ontwikkelingen rond dit pakket heeft HKA de firma Contrast uitgenodigd om dealer voor BICAT te worden.

Door deze samenwerking wordt Contrast een volwaardig BICAT-dealer voor de nederlandse OB-markt. Contrast zal zich met name gaan bezig houden met de levering en implementatie van BICAT aan middelgrote zelfstandige bibliotheken. Ook de 1e lijns ondersteuning zal Contrast geheel zelfstandig voor haar eigen BICAT-klanten gaan verzorgen.

In de samenwerking tussen Contrast en HKA zal verder worden gestreefd om de verschillende producten van de beide firma"s te stroomlijnen en/of te integreren. Zo zal het catalogussysteem Codex straks ook in combinatie met BICAT kunnen worden gebruikt.

Voor bestaande BICAT-gebruikers zal deze samenwerking geen directe gevolgen hebben. Uiteraard zullen alle bestaande afspraken m.b.t. BICAT-rechten worden gerespecteerd.

We hopen u hiermede voldoende te hebben geinformeerd. Als u nog vragen heeft horen wij dat graag.

Permalink:
View Citation
Publication Year:2003
Type of Material:Press Release
Language Dutch
Issue:September 17, 2003
Publisher:Huijsmans en Kuijpers Automatisering
Company: Contrast bv
OCLC
Huijsmans en Kuijpers Automatisering
Subject: Mergers and acquisitions
Record Number:18385
Last Update:2013-10-04 14:09:41
Date Created:2013-10-04 14:09:39