Library Technology Guides

Document Repository

Fremtidens bibliotek – Bornholm starter DDElibra og Axiell Arena i dag

Press Release: Axiell [May 7, 2010]

Copyright (c) 2010 Axiell

Abstract: Fredag den 7. maj åbner alle bibliotekerne på Bornholm igen – nu med det nye bibliotekssystem.


Fredag den 7. maj åbner alle bibliotekerne på Bornholm igen – nu med det nye bibliotekssystem.

Både folke-, skole- og uddannelsesinstitutioner har været på kurser i de sidste mange uger for at kunne tage alle funktioner i brug fra dag 1.

Bibliotekschef Jon Madsen udtaler bl.a. om bibliotekernes helt nye webportal til brugerne - Axiell Arena (Bornholms Tidende 6. maj):

"Der er tale om et generationsskifte, nogle vil sige et kvantespring. Vi inviterer brugerne til at flytte med os ud på internettet, og vi åbner for en dialog mellem dem og os, ligesom brugerne blandt andet også kan indgå i en dialog med andre brugere ikke kun fra Bornholm, men også fra alle de øvrige biblioteker, som har fået det nye system".

Bibliotekerne har holdt lukket i ugens fire første dage, og det nye systemskifte er fulgt med meget stor interesse i både TV2 Bornholm og aviser her i BornholmsTidende – netudgave.

Hovedbiblioteket i Rønne oplever derfor et massivt boom af lånerforespørgsler og besøg i dag, hvor det hele starter. Derfor er der sat ekstra personale ind i dag, ligesom Bornholm har besøg af flere repræsentanter fra Roskilde Bibliotekerne og Axiell til at hjælpe til.

Stort tillykke til Bornholm, der kaster sig ud i mange nye løsninger på én gang i dag: DDElibra og Axiell Arena på folkebibliotekerne – DDElibra Web Professionel på alle skoler og uddannelsesinstitutioner – flydende bogbestand og meget meget mere….

Permalink:
View Citation
Publication Year:2010
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:May 7, 2010
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: DDElibra
Arena
Libraries: Fremtidens bibliotek
Record Number:15431
Last Update:2012-12-29 14:06:47
Date Created:2011-01-30 16:47:42