Library Technology Guides

Document Repository

Holbæk: Sol og flag – og start på DDElibra

Press Release: Axiell [April 16, 2010]

Copyright (c) 2010 Axiell

Abstract: Kl. 10 i dag blev Holbæk Bibliotek igen åbnet for lånerne – og bibliotekschef Bjørn Ulrik Larsen bød velkommen tilbage med tale og fint traktement over hele dagen.


Kl. 10 i dag blev Holbæk Bibliotek igen åbnet for lånerne – og bibliotekschef Bjørn Ulrik Larsen bød velkommen tilbage med tale og fint traktement over hele dagen.

Formand for Udvalget for kultur og fritid i Holbæk Kommune, Emrah Tuncer (til højre), fik lov at klippe snoren over til den nye edb-verden – og sagde bl.a. i sin tale:

" Efter knap ét års planlægning og forberedelser kan folkebibliotekerne og skolebibliotekerne i Holbæk Kommune i dag tage et nyt EDB-system i brug. Det nye system er et dansk udviklet system og det mest udbredte system på både folkebiblioteker og skolebiblioteker i Danmark.

Dermed kommer bibliotekerne i Holbæk Kommune med i et større systemmæssigt og fagligt fællesskab – også udviklingsmæssigt. Ikke mindst det sidste er af stor vigtighed i en tid, hvor udviklingen går hurtigt! Det gælder både i forhold til det grundlæggende system og i forhold til de faciliteter og services, der er – og i fremtiden vil blive knyttet til systemet."

Roskilde Bibliotekerne, der skal være driftscenter for Holbæk, havde flere folk med som støtte på startdagen, der forløb planmæssigt - og i travlhed og højt humør.

Permalink:
View Citation
Publication Year:2010
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:April 16, 2010
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: DDElibra
Libraries: Roskilde Bibliotekerne
Holbæk Bibliotek
Record Number:15430
Last Update:2012-12-29 14:06:47
Date Created:2011-01-30 16:46:04