Library Technology Guides

Document Repository

Festlig start på DDElibra i Roskilde

Press Release: Axiell [October 19, 2010]

Copyright (c) 2010 Axiell

Abstract: Fredag den 16. oktober kl. 10.00 åbnede Roskilde Bibliotekerne igen dørene for lånerne efter skiftet til DDElibra. Det blev en festlig åbning med taler og et lille glas til alle.


Fredag den 16. oktober kl. 10.00 åbnede Roskilde Bibliotekerne igen dørene for lånerne efter skiftet til DDElibra. Det blev en festlig åbning med taler og et lille glas til alle.

Formand for Kulturudvalget Evan Lynnerup fik æren af at sætte stikket i – og sagde bl.a.: ""Jeg ved, at medarbejderne er glade for skiftet, men selvfølgelig også spændte. Jeg ved, at de er gået til opgaven med krum hals og engagement, og jeg er derfor sikker på, at det bliver til gavn og glæde for biblioteket og dets lånere. Det vil samtidig være med til at styrke den fornemme position Roskilde Bibliotekerne har som et af landets førende biblioteker".

Evan Lynnerup hilste også fornyelsen velkommen med en af sine andre kasketter som formand for Biblioteksforeningen Region Sjælland: " Jeg er sikker på, at Roskilde som centralbibliotek vil kunne yde en meget bedre service overfor bibliotekerne på hele Sjælland. Dermed kommer det her til at betyde noget positivt for biblioteksbrugerne på hele Sjælland. Det er da en stor ting i vidensformidlingens tjeneste!"

Permalink:
View Citation
Publication Year:2010
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:October 19, 2010
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: DDElibra
Libraries: Roskilde Bibliotekerne
Subject: System announcements -- installations
Record Number:15423
Last Update:2012-12-29 14:06:47
Date Created:2011-01-30 16:25:32