Library Technology Guides

Document Repository

Odder Bibliotek vælger stor samlet RFID-løsning

Press Release: Axiell [October 23, 2007]

Copyright (c) 2007 Axiell

Abstract: Odder Bibliotek indgår her i november i driftssamarbejde med Vejle Bibliotekerne. Samtidig med overgangen har Odder valgt at tage det helt store spring på andre af bibliotekets daglige arbejdsområder.


Odder Bibliotek indgår her i november i driftssamarbejde med Vejle Bibliotekerne. Samtidig med overgangen har Odder valgt at tage det helt store spring på andre af bibliotekets daglige arbejdsområder.

Biblioteket indfører nu udlåns- og afleveringsautomater, og har samtidig også valgt at chippe alt deres materiale. Begge løsninger leveres af Bibliotheca A/S.

Bibliotheca's RFID-løsning er en teknologi, som mange biblioteker overvejer i disse dage.

At anvende chip i stedet for stregkoder giver en nemmere håndtering af materialer, bl.a. i forbindelse med fjernlån og sammensatte materialer. Yderligere er fejlmulighederne ved alarm i gaten færre her, og giver på denne måde lettelser for personalet og styrker et bedre arbejdsmiljø.

Samarbejdet mellem Axiell bibliotek A/S og Bibliotheca A/S garanterer samtidig en koordineret udvikling. Som grundlag for den optimale RFID-løsning, må integrationen mellem RFID-teknologien og bibliotekssystemet være smidig. Gennem fælles udvikling vil den allerede dybe integration blive optimeret i fremtidige versioner af DDElibra og RFID-softwaren.

Én sluse til support for begge systemer er tillige en af de store fordele, man tager med i overvejelserne.

Oveni vælger Odder nu også at gå fuldt over på den grafiske version af DDElibra. Både publikum og personale får således helt nye muligheder og nye arbejdsgange på Odder Bibliotek.

Permalink:
View Citation
Publication Year:2007
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:October 23, 2007
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Libraries: Odder Bibliotek
Record Number:15394
Last Update:2012-12-29 14:06:47
Date Created:2011-01-30 13:33:07