Library Technology Guides

Document Repository

Holstebro skolers succesfulde overgang til DDElibra

Press Release: Axiell [October 28, 2007]

Copyright (c) 2007 Axiell

Abstract: Den nye Holstebro Kommune er en sammenslutning af tre kommuner: Ulfborg/Vemb, Vinderup og Holstebro. Skolebibliotekerne i de tre kommuner havde tre forskellige bibliotekssystemer, som man valgte at erstatte med et fælles system. Valget faldt på DDElibra, da systemet allerede var i brug på skolebibliotekerne i Vinderup Kommune samt på alle tre kommuners folkebibliotek fortæller Peter Høgsberg, skolebibliotekskonsulent for Holstebro Kommunes Skolebiblioteker.


Den nye Holstebro Kommune er en sammenslutning af tre kommuner: Ulfborg/Vemb, Vinderup og Holstebro. Skolebibliotekerne i de tre kommuner havde tre forskellige bibliotekssystemer, som man valgte at erstatte med et fælles system. "Valget faldt på DDElibra, da systemet allerede var i brug på skolebibliotekerne i Vinderup Kommune samt på alle tre kommuners folkebibliotek" fortæller Peter Høgsberg, skolebibliotekskonsulent for Holstebro Kommunes Skolebiblioteker.

Peter Høgsberg siger videre om overgangen: "Konverteringen foregik lige før sommerferien 2007 og den gik rigtigt godt. Samarbejdet med Axiell omkring konverteringen var meget positivt. På samme tidspunkt var samtlige skolebibliotekarer på kursus i brugen af systemet, og allerede her mærkede man en positiv indgang til systemskiftet. DDElibra føles logisk og brugervenligt. Det er meget få problemer, der har været, og selvfølgelig vil der altid være ønsker om ændringer og nye tiltag. Oplevelsen af et stabilt og brugervenligt system eksisterer stadig hos de mange brugere"

Permalink:
View Citation
Publication Year:2007
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:October 28, 2007
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: DDE Libra
Libraries: Holstebro Kommune
Record Number:15393
Last Update:2012-12-29 14:06:47
Date Created:2011-01-30 13:31:40