Library Technology Guides

Current News Service and Archive

Press Release: Soutron Limited [April 29, 2021]

Soutron gaat samenwerken met een nieuwe Europese Business Partner voor de Benelux Regio, HuXam

HuXam, en gevestigde provider van corporate customer contact software in Nederland, heeft vandaag een partnerovereenkomst getekend om Soutron software toe te voegen aan hun ge´ntegreerde Enterprise Knowledge Management oplossingen.

Steyn Elshout, Directeur bij HuXam zegt: "We zien er enorm naar uit om samen te werken met Soutron als het gaat om het leveren van flexibele, cloud-gebaseerde knowledge management software oplossingen aan onze klanten. Er zijn maar weinig oplossingen die zo flexibel zijn als Soutron als het gaat om het beheren van digital assets."

"De skills die huXam meeneemt in het designen en bedenken van database oplossingen zijn erg spannend. Er is een grote synergie tussen onze organisaties die zal resulteren in nieuwe innovatieve ideeŰn die ten bloei gebracht worden ten behoeven van onze klanten", zegt Graham Beastall, Managing Director bij Soutron.

About HuXam

Een bekroonde leverancier van klantcontactoplossingen met ervaring in Oracle- en SQL-databaseoplossingen voor klantenservice-activiteiten in heel Europa.

About Soutron

Soutron is een gevestigde ontwikkelaar en leverancier van cloudgebaseerde bibliotheek, archief, kennis en informatie Beheeroplossingen voor speciale bibliotheken en bedrijfsinformatiecentra. Een toonaangevende softwareoplossing die wordt gebruikt door veel FT100-bedrijven, erkende instituten, onderwijsinstellingen, liefdadigheidsinstellingen en overheidsafdelingen over de hele wereld.


Summary: HuXam, en gevestigde provider van corporate customer contact software in Nederland, heeft vandaag een partnerovereenkomst getekend om Soutron software toe te voegen aan hun ge´ntegreerde Enterprise Knowledge Management oplossingen.
Publication Year:2021
Type of Material:Press Release
LanguageDutch
Date Issued:April 29, 2021
Publisher:Soutron Limited
Company:
Company: Soutron Limited
Permalink: https://librarytechnology.org/pr/26124/soutron-gaat-samenwerken-met-een-nieuwe-europese-business-partner-voor-de-benelux-regio-huxam

DocumentID: 26124 views: 105 Created: 2021-04-29 09:20:03 Last Modified: 2024-02-11 08:28:30.