Library Technology Guides

Current News Service and Archive

Press Release: KOMBIT [November 4, 2016]

Rettelser skal højne sikkerheden i FBS

Nye krav til adgangskoder i Fælles Bibliotekssystem (FBS) skal være med til at styrke sikkerheden i løsningen.

Fælles Bibliotekssystem (FBS) vil i november 2016 foretage nogle rettelser, som skal styrke sikkerheden i løsningen. Ændringen indebærer en skærpelse af kravene til den adgangskode brugerne benytter for at få adgang til løsningen. Desuden bliver der indført en begrænsning på, hvor mange gange man kan forsøge at logge på løsningen med forkerte logon-oplysninger.

Ændringerne bliver implementeret den 24. november 2016, og de kommuner, der allerede bruger løsningen, vil inden denne dato få yderligere information om krav til kodeord mv.

KOMBIT og Systematic vurderer løbende sikkerhedsniveauet i FBS, og det er muligt, at der i den kommende tid vil blive foretaget flere ændringer for at optimere sikkerheden


Summary: Fælles Bibliotekssystem (FBS) vil i november 2016 foretage nogle rettelser, som skal styrke sikkerheden i løsningen. Ændringen indebærer en skærpelse af kravene til den adgangskode brugerne benytter for at få adgang til løsningen. Desuden bliver der indført en begrænsning på, hvor mange gange man kan forsøge at logge på løsningen med forkerte logon-oplysninger.
Publication Year:2016
Type of Material:Press Release
LanguageDanish
Date Issued:November 4, 2016
Publisher:KOMBIT
Company:
Company: KOMBIT
Products: Fælles Bibliotekssystem
Permalink: https://librarytechnology.org/pr/22000

LTG Bibliography Record number: 22000. Created: 2016-11-04 08:49:46; Last Modified: 2016-11-04 08:49:46.