Library Technology Guides

Current News Service and Archive

Press Release: KOMBIT A/S [September 3, 2015]

Fælles Bibliotekssystem er i luften

Horsens har som den første kommune nu taget det nye bibliotekssystem i brug.

Onsdag den 2. september har Horsens Kommune taget Fælles Bibliotekssystem i brug. Dermed er den første kommune kommet i gang med at bruge det system, som næsten alle landets kommuner har tilsluttet sig

Ibrugtagningen af systemet i Horsens er gået som planlagt. Der har naturligvis været udfordringer, som man må forvente, når et stort system bliver taget i brug af mange brugere. Udfordringerne bestod i fejl og mangler, hvoraf en stor del allerede er rettet.

Aabenraa næste kommune

Næste kommune, der får glæde af Fælles Bibliotekssystem bliver Aabenraa, der tager det i brug i næste uge – uge 37. Alle de tilsluttede kommuner forventes at være på systemet ved årsskiftet 2016/2017.

Medio uge 38 vil KOMBIT offentliggøre en ny revideret udrulningsplan, så alle kommuner kan se, hvornår de får adgang til systemet.

Uddannelsesplan for 2015

Uddannelsesplanen for 2015 er nu færdig og kan ses på udrulningsportalen. Planen indeholder beskrivelser og tidspunkter for kurser i Fælles Bibliotekssystem for systemadministratorer og superbrugere. Kurserne afholdes hos Systematic i Aarhus og hos DBC i Ballerup.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig kurserne, men vi anbefaler, at man afventer den reviderede udrulningsplan for Fælles Bibliotekssystem, så deltagelsen kan koordineres med, at systemet bliver sat i drift i ens kommune.

Første kursus for systemadministratorer afholdes allerede den 17. september 2015. De kommuner, som vi forventer vil deltage i dette kursus, vil blive kontaktet på mail med henblik på tilmelding til kurset.


Summary: Horsens har som den første kommune nu taget det nye bibliotekssystem i brug.Onsdag den 2. september har Horsens Kommune taget Fælles Bibliotekssystem i brug. Dermed er den første kommune kommet i gang med at bruge det system, som næsten alle landets kommuner har tilsluttet sigIbrugtagningen af systemet i Horsens er gået som planlagt. Der har naturligvis været udfordringer, som man må forvente, når et stort system bliver taget i brug af mange brugere. Udfordringerne bestod i fejl og mangler, hvoraf en stor del allerede er rettet.
Publication Year:2015
Type of Material:Press Release
LanguageDanish
Date Issued:September 3, 2015
Publisher:KOMBIT A/S
Company:
Company: KOMBIT A/S
Permalink: https://librarytechnology.org/pr/20960/faelles-bibliotekssystem-er-i-luften

LTG Bibliography Record number: 20960. Created: 2015-09-03 01:48:22; Last Modified: 2022-06-03 09:01:20.