Library Technology Guides

Current News Service and Archive

Press Release: KOMBIT A/S [February 25, 2015]

Ny udrulningsplan for bibliotekssystemet

Bibliotekssystemet er nu i gang med at blive testet i en ny pilotdriftsversion i Horsens Kommune. Samtidig arbejder projektet på at konvertere data fra de kørende systemer til det nye system.

Da dette arbejde er stødt på mindre udfordringer har KOMBIT i samarbejde med leverandøren Systematic lavet en ny udrulningsplan for projektet.

Løsningen fuldt udrullet i 2016

Den nye plan betyder, at lanceringen af den nye løsning i de fleste kommuner vil blive flyttet nogle få uger. Løsningen vil stadig være fuldt udrullet inden udgangen af 2016.

Kolding og Aabenraa vil være de kommuner, der bliver mest berørt og er blevet orienteret. Du kan se hele udrulningsplanen her.

Integra-kommuner understøttes stadig

Den nye plan betyder, at lanceringen i nogle af de kommuner, der i dag bruger DBC's system Integra, bliver rykket til 2016.

Integra skulle ellers have været taget ud af drift i år, men KOMBIT har været i kontakt med DBC, og de har tilkendegivet, at de vil fortsætte med at understøtte Integra, til de sidste kommuner er gået over til at bruge det nye system.


Summary: Bibliotekssystemet er nu i gang med at blive testet i en ny pilotdriftsversion i Horsens Kommune. Samtidig arbejder projektet på at konvertere data fra de kørende systemer til det nye system.
Publication Year:2015
Type of Material:Press Release
LanguageDanish
Date Issued:February 25, 2015
Publisher:KOMBIT A/S
Company:
Company: KOMBIT A/S
Permalink: https://librarytechnology.org/pr/20421/ny-udrulningsplan-for-bibliotekssystemet

LTG Bibliography Record number: 20421. Created: 2015-03-13 08:18:51; Last Modified: 2022-06-03 13:34:43.