Library Technology Guides

Current News Service and Archive

Press Release: KOMBIT A/S [March 12, 2015]

Mange deltagere til roadshow om det nye Fælles Bibliotekssystem

På tre møder er kommunerne blevet informeret om det nye Fælles Bibliotekssystem.

På tre møder i begyndelsen af marts 2015 er det fælles bibliotekssystem og planerne for udrulning af løsningen blevet præsenteret for mere end 200 interesserede fra biblioteker og kommuner.

Møderne havde til formål at informere om status på projektet, vise dele af løsningen og forberede kommunerne på ibrugtagningen af det fælles bibliotekssystem på folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.

Præsentation af den nye løsning

Roadshows'ne fandt sted i Middelfart, Aalborg og Gentofte. Ud over information om udrulning og implementering fik de fremmødte en præsentation af det kommende system. Du kan se de slides, der blev brugt på mødet her. Leverandøren Systematic lavede en video om mødet i Middelfart. Den video kan du se her.

Løsning går live i 2015 og 2016

I alt 90 af landets i alt 98 kommuner er nu tilsluttet løsningen, som er gået i pilotdrift i den første kommune og løbende vil blive udrullet i alle øvrige kommuner fra august 2015 og ca. et år frem. Du kan se hele udrulningsplanen her.

Ca. et halvt år før løsningen går i drift i den enkelte kommune, vil leverandøren af systemet, Systematic, afholde et opstartsmøde med kommunen. Her vil kommunen modtage mere detaljeret information om udrulningen og om kommunens opgaver inden ibrugtagning. De første møder er afholdt, og de næste er i kalenderen.


Summary: På tre møder i begyndelsen af marts 2015 er det fælles bibliotekssystem og planerne for udrulning af løsningen blevet præsenteret for mere end 200 interesserede fra biblioteker og kommuner.
Publication Year:2015
Type of Material:Press Release
LanguageDanish
Date Issued:March 12, 2015
Publisher:KOMBIT A/S
Company:
Company: KOMBIT A/S
Permalink: https://librarytechnology.org/pr/20417/mange-deltagere-til-roadshow-om-det-nye-faelles-bibliotekssystem

LTG Bibliography Record number: 20417. Created: 2015-03-12 09:49:20; Last Modified: 2022-06-03 13:32:41.