Library Technology Guides

Document Repository

Dantek vinder KOMBITs biblioteksudbud

Press Release: Dantek A/S [June 14, 2013]

KOMBIT A/S har udpeget Dantek A/S som vinder af udbudsforretningen Nyt Fælles Bibliotekssystem.

KOMBITs udbudsforretning om Nyt Fælles Bibliotekssystem til kommunernes folke- og skolebiblioteker har modtaget to tilbud - Danteks var det ene.

KOMBIT skriver 14.06.2013:

"I forbindelse med EU-udbuddet af Nyt Fælles Bibliotekssystem har KOMBIT A/S foretaget en tilbudsvurdering i overensstemmelse med udbudsbetingelserne, hvoraf det fremgår at tildelingskriterierne er det mest økonomisk fordelagtige tilbud.

Vi kan på baggrund heraf meddele, at Dantek A/S har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud på opgaven, samt meddele, at KOMBIT A/S agter at tildele kontrakten til Dantek A/S."

Tak for de mange lykønskninger vi har modtaget!

Vi er selvfølgelig særdeles glade for udfaldet af Kombits udbudsforretning, ikke mindst er vi glade for den støtte, vi har modtaget fra mange af vore kunder undervejs i processen.

I skal vide, at vi går ydmygt til opgaven. Vi ved, at det er et stort ansvar som hovedparten af de danske folke- og skolebiblioteker har overgivet til Dantek, men vi ved også, at vi kan løfte denne opgave. Vi kompletterer nu den allerede gennemførte udvikling af vort bibliotekssystem Dantek Library med de krav, som er beskrevet i udbudsmaterialet.

IT-platformen for Dantek Library harmonerer komplet med Kombits krav, og den vil fleksibelt kunne honorere individuelle krav fra de enkelte bibliotekstyper og -enheder.

Selve driften af bibliotekssystemet vil blive gennemført i et samarbejde mellem Dantek og TDC Hosting, en af de største og mest erfarne hostingleverandører i dag.

Vi blogger om det nye Dantek Library, vi håber, du vil følge med!

Permalink:  
View Citation
Publication Year:2013
Type of Material:Press Release
Language Danish
Issue:June 14, 2013
Publisher:Dantek A/S
Company: Systematic Group
Dantek A/S
Subject: System announcements -- selection
Record Number:18142
Last Update:2024-06-29 23:42:59
Date Created:2013-07-02 11:43:10
Views:75