Library Technology Guides

Document Repository

Brønderslev Bibliotek åbner driften af Axiell Arena

Press Release: Axiell [August 9, 2010]

Vi fejrer vores nye og forbedrede hjemmeside hele tirsdag d. 10. august på bibliotekerne i Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup. Vi byder dagen igennem på en lille forfriskning til alle – og så er der gratis musemåtter til de første 200, der møder op på biblioteket og opretter sig som bruger på den nye hjemmeside.

Personalet står klart til at hjælpe med at oprette lånerne som bruger, ligesom vi gerne vil vise, hvor funktionel og inspirerende vores nye hjemmeside er blevet.

Du kan logge dig på med cpr.nummer/lånenummer, ligesom du plejer. Adressen er den samme www.bronderslevbib.dk, men er nu fælles adresse for både søgning og hjemmeside.

Hvis du opretter et brugernavn på siden, giver det dig den enestående mulighed for at skrive direkte på hjemmesiden – du kan skrive anmeldelser af bøger, tildele stjerner, starte debatter op, eller kommentere arrangementer og artikler, eller foreslå hvad du synes, biblioteket skal købe. Du kan også være i dialog med bibliotekets personale og andre af bibliotekets brugere.

Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af at oprette et brugernavn og være flittige debattører.

Hjemmesiden er også forandret, så der nu er en sammehæng mellem artikler og søgninger. Hvis du søger på hundeopdragelse, får du henvisninger til bøger og andet materiale om hundeopdragelse, men du får også en henvisning til bibliotekets kommende arrangement om Familiehunden. Klikker du på børnebibliotekets Halloween-arrangement, så får du også forslag til bøger du kan låne om emnet.

Endelig betyder den nye hjemmeside også, at du kan betale bøder og erstatninger over vores hjemmeside – log ind, vælg Mine regninger og betal ad den vej.

Permalink:  
View Citation
Publication Year:2010
Type of Material:Press Release
Language Danish
Issue:August 9, 2010
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: Arena
Libraries: Brønderslev Bibliotek
Record Number:15433
Last Update:2024-05-18 12:11:03
Date Created:2011-01-30 16:51:05
Views:123