Library Technology Guides

Document Repository

Axiell Arena: Vordingborg går live i dag

Press Release: Axiell [October 1, 2009]

Vordingborg Bibliotekerne er de første biblioteker, som præsenterer den nye biblioteksportal Axiell Arena. Indvielsen blev markeret i dag kl. 10.00 med med taler og reception i Kulturarkaden.

Se selv Vordingborgs flotte version af Axiell Arena.

Birthe Helth, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Vordingborg Kommune, holdt åbningstalen og fik æren af at klippe snoren til den helt nye biblioteksverden:

Herunder ses først afdelingsleder i Vordingborg Jane Grønbech og Birthe Helth, der lytter til Biblioteksleder Michael Gottfredsens tale.

"Axiell Arena er en helt ny måde at se biblioteket på. Og portalen giver bibliotekets medarbejdere mulighed for at komme endnu tættere på brugerne. Portalen bliver en kilde til videndeling og gensidig inspiration for brugerne, men bestemt også for medarbejderne rundt omkring på bibliotekerne, som nu kan følge med i brugernes kommentarer og interesser", siger Jette Mehlsen, som er bibliotekar på Vordingborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Jette Mehlsen viser her Axiell Arena for de indbudte gæster:

Læs hele Pressemeddelelsen - og læs også, hvad Bibliotekspressen skriver om Axiell Arenas Danmarkspremiere.

Axiell, som deltog i indvielsen, ønsker også hermed Vordingborg Bibliotekerne et stort tillykke med den nye flotte biblioteksportal.

Permalink:  
View Citation
Publication Year:2009
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:October 1, 2009
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: Arena
Libraries: Vordingborg Bibliotekerne
Record Number:15424
Last Update:2023-09-13 11:03:07
Date Created:2011-01-30 16:27:10
Views:95