Library Technology Guides

Document Repository

Axiell Arena på vej ud i bibliotekslandskabet

Press Release: Axiell [July 17, 2009]

Axiell's svar på det virtuelle bibliotek og bibliotek 2.0 er klar, leveret og installeret på flere biblioteker. Lige nu er der aftaler med 15 biblioteker og flere biblioteker er på vej.

I Sverige er f.eks. Norrköpings stadsbibliotek et af de biblioteker, som efter et grundigt forarbejde nu anvender Axiell Arena som bibliotekets nye website. Tjek denne betaversion.

Fleksibilitet

Mange biblioteker har som Norrköping valgt at bruge Axiell Arena som bibliotekets nye website med publikumswebben integreret. Andre har valgt at starte med Axiell Arena alene som en ny spændende publikumsweb – og udvider måske senere denne løsning til bibliotekets nye komplette website. Mulighederne er mange og kan justeres til bibliotekets behov, ambitioner og ressourcer.

Baseret på den nyeste teknologi

Axiell Arena er blevet til i vores internationale udviklingsteam og er baseret på den nyeste teknologi. Samtidig er såvel internationale som nationale standarder implementeret. Også de centrale services såsom Tags, Ratings og Anmeldelser er parate til at kunne levere værdifulde data til brugerne.

I det hele taget er det sikret, at kunderne selv kan sammensætte deres løsning efter ønske – da Axiell Arena er kendetegnet ved en avanceret arkitektur, der sikrer en nem kommunikation mellem de forskellige lag og tjenester.

Permalink:  
View Citation
Publication Year:2009
Type of Material:Press Release
Language English
Issue:July 17, 2009
Publisher:Axiell
Company: Axiell
Products: Arena
Subject: Product announcements
Record Number:15417
Last Update:2023-11-08 14:28:23
Date Created:2011-01-30 14:47:11
Views:79